RAAK ben ik, Hilda Wartena.

Via ogen ( kunstenares), oren ( zangeres), neus en mond (kok),
bij het basiskamp uitgekomen: het gevoel.
Wat een openbaring om eens uit mijn hoofd in mijn lichaam te gaan en te voelen wat er in mij leeft! 
En wat interessant om mezelf opnieuw te leren kennen, met al mijn patronen en overtuigingen!
Huilen en lachen, pijn en diepe troost, meditatie en struikelen, het is allemaal belangrijk in zelfonderzoek.

En nu ben ik wie en waar ik nu ben, genietend van mijn leven en mijn werk.

Mijn leven en mijn werk zijn heel erg met elkaar verbonden: ik ga voelend door het leven, wat is goed voor me, wat vervult me, wat voedt me. En ik stimuleer mijn cliënten om hetzelfde te doen. In contact gaan met jezelf en van daaruit in beweging komen, contact maken met de ander, als je dat wilt.

Ik werk nu al 20 jaar in mijn praktijk, maar geef ook les in de Vrije Ruimte, een plek die ik zelf gecreëerd heb in min huis. Na 13 jaar lesgeven op Holos, de academie voor massagetherapie in Utrecht waar ik zelf ook ben opgeleid, was dit de volgende stap. Cursussen en masterclasses, alles geaccrediteerd door het KTNO, dus ook nog eens een bron van punten voor je beroepsvereniging, als je daarbij bent aangesloten. Helemaal mijn eigen lessen vormgeven, de manier waarop ik dat doe, met eigenheid, warmte, kundigheid door ervaring (en een heerlijke lunch, ik hou van koken...!) is simpelweg geweldig.

Ik heb verder een heerlijke zoon van 22, Teun (hij is ook te zien op sommige foto's). Het leven met een kind is geloof ik de grootste verrijking die ik tot nu toe heb beleefd. Niet eenvoudig, maar wel boeiend, groeiend. Ik heb een heerlijke vriend, Harrie, een bijzondere man, waarmee ik al jaren heel fijn samen leef, steeds fijner eigenlijk! Verder een mooi netwerk van vriendinnen en vrienden waarmee ik het leven beleef! En daar hou ik van: LEVEN!

Klik hier voor informatie-aanvraag
RAAK