Massagedagen/cursussen

Raken door aan te raken is natuurlijk de kern van mijn werk, anderen inspireren om ook meer in contact te komen met wat het lichaam probeert uit te drukken een natuurlijk gevolg daarvan. Ik gaf 13 jaar les op Holos, academie voor massagetherapie in Utrecht. Lesgeven, mensen meenemen in mijn enthousiasme voor het vak, vind ik geweldig. Ik heb daarom voor de Vrije Ruimte, in mijn eigen huis, ook plaats gemaakt voor een aantal massagedagen. Ik werk dan in kleine groepjes, van 6-8 mensen. Heerlijk om zoveel aandacht voor iedereen te kunnen hebben.
 

Er is een cursus voor het diepere werk….Nú geaccrediteerd door het KTNO!

Speciaal voor massagetherapeuten die een verlangen voelen naar meer. Verrijking en verdieping van zowel jezelf als je werk. Het zullen 4 dagen zijn, waarbij we ook veel aandacht voor de chakra’s hebben die zich in dat gebied bevinden en met hun energie doordrenken of misschien juist leegzuigen.  Eerst beginnen we bij het begin; ons bekken met ons bestaansrecht, het 1e en 2e chakra, daarna naar boven met onze autonomie (3e chakra) en werk aan de Psoas voor het schriklichaam. Daarna landden we zacht in het hartgebied, verbonden met de armen, om af te ronden met de laatste chakra's, 5, 6 en 7, massage van het keelgebied, de nek  met de Nervus Vagus, en het hoofd. Met diep lichaamswerk  gaan we met ons lijf mee om ons af te stemmen op de massage van die dag.

Data diep massagewerk: 

17-1-2021,21-2-2021, 21-3-2021 en 18-4-2021 VOL

Nieuwe data: 12-4-21, 17-5-21, 14-6-21 en 12-7-21 VOL

Locatie: RAAK-Vrije Ruimte, Brugstraat 3, 6811 MB Arnhem. Op loopafstand van het station!
Tijd: Je kunt binnenlopen vanaf half 10 voor thee, koffie en zelfgebakken lekkers. We starten om 10 uur en ronden af om een uur of 17.
Kosten: € 380,00 voor álle dagen (incl. heerlijke lunch!)
 

En ook:

Drie nieuwe masterclasses die ook geaccrediteerd zijn:

De dag van de schoudergordel in rugligging (rhomboidii en levator scapulae) op 13-3-2021 VOL
De dag van de benen dorsaal (tracus iliotibialis, hamstrings en kuiten) op  13-6-2021 NOG 2 PLEKKEN
En deze is nu ook geaccrediteerd: De dag van de verbinding buik-brein 20-3-2021 VOL
Deze dag kost € 95,00 all inclusive, dwz reader, certificaat en superlunch!

Locatie: RAAK-Vrije Ruimte, Brugstraat 3, 6811 MB Arnhem. Op loopafstand van het station!
Tijd: Je kunt binnenlopen vanaf half 10 voor thee, koffie en zelfgebakken lekkers. We starten om 10 uur en ronden af om een uur of 17.

 

NB: Als je interesse hebt in een training maar niet kunt of hij zit al vol, laat het me weten dan kom je op een lijst met wachtenden. Er is veel vraag dus zal er ook een antwoord zijn! Er komen sowieso nieuwe dagen aan, maar eerst moet mijn hond bevallen, super leuk, en dan de pups de deur uit....In de zomer ga ik dan verder met de groepen.


Als je op dit keurmerk klikt zie je iets meer wat betreft de accreditatie:

 

 

Klik hier voor informatie-aanvraag
RAAK
Aanraken is goud waard