Visie:

Ik werk vanuit een holistische visie.

Toen ik mijn opleiding aan Holos, academie voor massagetherapie, begon in 2002, sprak het woord 'holistisch' me erg aan, al wist ik niet echt wat het betekende.

Holos stamt af van het Grieks en betekent zoiets als Heel, Geheel.

In mijn praktijk houdt dat in dat ik je als een geheel bekijk, dus niet alleen de klacht waar je mee komt, of een lichaamsdeel dat aandacht van je vraagt, maar ook naar je denkbeelden, je gevoel, je wereldbeeld.

Ik wil je ondersteunen op je pad naar zelf- ontdekking door je te helpen je lichaam te (door)voelen, door de vinger op de zere plek te leggen en je lichaam uit te nodigen je te vertellen wat het zo graag wil zeggen. Wat of wie zit er op je huid, onder je huid? Wat ligt er zwaar op je maag, drukt op je schouders?

We leven in een duale wereld, dat wil zeggen dat iets goed of kwaad is, dik of dun, moooi of lelijk. We verbinden de dingen niet met elkaar maar splitsen ze op.

Ik wil terug naar het verbinden van alles dat jij bent, alles wat in jou is. Alle informatie die jij nodig hebt om jezelf te verstaan zit binnenin jou.

Massage is een prachtige, respectvolle manier om je bewust te worden van dat wat in je leeft. Voelt je lichaam gespannen, week, open, dicht, kan je jezelf überhaupt voelen?
Je mag zonder jezelf te veroordelen eens naar binnen kijken en voelen hoe dat is voor jou.
Wil jij aangeraakt worden in je pijn, je irritatie? Wil je je lichaam leren verstaan?

Dan ben je heel welkom in mijn praktijk.

Klik hier voor informatie-aanvraag
RAAK
Kijk ik om me heen, sta ik midden in mijn leven. Loesje