Tarieven 

Een consult kost € 80,- en duurt ongeveer 5 kwartier, incl. voorgesprek en afronding.
Een eerste consult duurt meestal wat langer, tot anderhalf uur. Maar daar reken ik gewoon € 80,- voor.
Verder bied ik ook langere sessies aan, anderhalf uur voor € 95,00. Voor als je eens extra veel aandacht aan jezelf en je proces wilt besteden.

De meeste verzekeraars vergoeden dit geheel of gedeeltelijk, het is een natuurgeneeskundig consult. Check bij je verzekeraar wat de vergoeding is.

Kijk voor alle andere tarieven bij de betreffende workshop/cursus. Deze komen niet in aanmerking voor vergoeding. Hoewel...ik hoorde dat sommige verzekeraars ook familieopstellingen vergoeden dus daar zou je eens naar kunnen informeren bij je verzekeraar!

Hieronder vindt je een aantal nummers en documenten die betrekking hebben op de privacy wet e.a.

Kvk nr 09203699 
AGB zorgverlenerscode: 90035095
Voor klacht- en tuchtrecht ben ik aangsloten bij de RBCZ nr 207077R

voorbeeld waarnemingsovereenkomst

Privacy voor VBAG       

Behandel overeenkomst

Vergoedingenoverzicht Zorgverzekeraars 2023

CORONA protocol 
Ik hou in de praktijk natuurlijk rekening met de Corona crisis, dus vanzelfsprekend geen consulten als je klachten van die aard hebt. Verder werk ik extra hygiënisch en worden alle contactpunten na elk consult ontsmet. Ik werk zonder mondkapje tenzij jij dat graag wilt. Afspraken kunnen kosteloos op het laatste moment geannuleerd worden. De rest bespreken we als je hier bent. Zelf ben ik gevaccineerd, eerst vanuit de medemenselijkheid t.a.v. de mensen die in de zorg werken en daarnaast voor de bijwerkingen die ik heb gezien in mijn praktijk en dan bedoel ik niet de bijwerkingen van het vaccin, maar van Corona zelf.

 

 

Klik hier voor informatie-aanvraag
RAAK
Voor hetzelfde geld koop je niets. Loesje