Steun aan puber en kind.

Ook voor pubers en kinderen vanaf 8 jaar is er plek in mijn praktijk. Voor hun is het leven soms een lastige kluif waarbij ze wel wat steun en begrip kunnen gebruiken. Ze worden vaak aangesproken op de wat moeilijke kanten van hun gedrag en verliezen zo het contact met al die kwaliteiten die ze natuurlijk ook hebben! Massage is een fantastische manier om ze te bereiken. Woorden zijn vaak hoogdravend en veel voor ze, terwijl een aanraking vanuit respect hun natuurlijke behoefte aan contact raakt. Zo voelen ze weer dat ze unieke individuen zijn die voluit mogen leven.
Waar lopen ze vast? Waar liggen ze wakker van? Wat zijn hun dromen? Hun angsten? Dit alles én meer kunnen ze met mij uitzoeken.

Ik ben opgeleid om ook deze 'jonge' levensvragen met ze te onderzoeken zodat ze wat meer rust kunnen vinden in wie ze zijn, en vanuit die kracht hun leven kunnen leven.

Voor meer informatie, vul het formulier in en ik neem contact op. Ook deze therapie wordt ( geheel of gedeeldelijk) vergoed door de ziektekostenverzekeraars. 

Klik hier voor informatie-aanvraag
RAAK